torstaina, lokakuuta 27, 2005

Vt on kadonnut!

Tämä blogi on siis varjoblogi. Ei siis blogi oikeastaan ollenkaan. Täällä minä ajattelen ja kaikki mitä ajattelen on nähtävissä täällä. Täällä laatu on kirosana. Tämä on siis kehräämö, jossa kehrään ajatuksiani, ajatusteni taustoja ja muita taustatapahtumia. Täällä pääsette tutustumaan siis minun ajatteluksi kutsuttuun prosessiini. Täältä tulee myös löytymään tavaraa laidasta laitaan. Ja on todennäköistä, etten laita tätä blogia blogilistalle lainkaan. Linkki varsinaisesta blogistani tänne saanee riittää.

Vt on kadonnut! Tämä tieto ravisuttaa niin koko Blogistaniaa kuin minuakin. Minun ilmiintyminen Blogistaniaan tapahtui siis varsin kiusalliseen aikaan, koska imin tyylin kirjoittaa nimenomaan Vt:ltä. Hänen tyylinsä vain upposi minuun kuin olisi sytyttänyt tulitikun heinäladossa. Se oli väistämätöntä.

Aluksi ajattelin, että Vt:n katoaminen liittyisi jotenkin minuun. Sitten kuitenkin tajusin, että minä olen Blogistaniassa niin pikkutekijä, että tuskin niin oli asian laita. Ja tuskin Vt minun blogiani edes seurasi, vaikka todistettavasti kerran kuitenkin kylässä piipahtikin.

Vaikka Vt:n katoaminen meille lukijoille on ikävää, minusta on suorastaan hienoa KADOTA! Minusta se on HUUMORIA, isolla hoolla.

Minä luulen, että Vt palaa ja näyttää meille muille taas närhen munat entistä ehompana. Niin minä luulen, neitsykäiseni.

Tämä jorina ehkä kuuluisi asiablogiin (heh, ainakin osittain), mutta kirjoitan sen tänne, koska asiablogia minulla ei vielä ole. Minusta yhden blogin perustaminen yhdelle viikolle saa riittää.

8 Comments:

Blogger Vt said...

Olisipa humoristista antaa lausunto blogin tuhoamisesta blogiin, joka on nuoren blogin varjoblogi...

Bloggaaminen vain ei tuntunut enää tarpeeksi palkitsevalta. Blogin pitäminen on siinä mielessä mukavaa että oma blogi on hyvä paikka purkaa ajatuksiaan - toisaalta se saattaa muuttua myös painostavaksi, varsinkin jos ei saa kirjoittamiseen tarvittavaa inspiraatiota mitenkään muuten kuin pistelemällä itseään kaiken aikaa nuppineuloilla.

Toisaalta taas kirjoittamisesta saattaa olla hieman vaikea luopua. Mikäli näin käy, saattaa Bloginneaan vielä joskus ilmestyä blogi, joka tekee kaikki muut blogit turhiksi... Tai ainakin kaikki sellaiset blogit, joiden huumori haetaan pekonista ja puhuvista eläimistä.

Yksi vaihtoehto olisi tietysti kirjoittaa ihan vain itselleen, mutta pakkohan se on myöntää: se olisi täydellisen homoa.

Katsellaan. (Jo vain, minä olen seurannut Toisinaanajattelijaa sen perustamisesta lähtien. Minusta sillä olisi potentiaalinen mahdollisuus kohota huomattavaksi julkaisuksi, jahka se kunnolla löytää ns. "oman äänensä" ja päivittyy tarpeeksi usein. Toisaalta ei minunkaan äänessäni mitään vikaa ole. Itse asiassa minä rakastan ääntäni. Minä jatkan tätäkin kommenttia vain, jotta kuulisin oman ääneni. Niin, minä luen tätä ääneen kirjoittaessani.)

11:35 ap.  
Blogger Toisinaanajattelija said...

On suorastaan järkyttävää lukea yllä olevaa tekstiäsi ja ajatuksiasi! Ei järkyttävää mitenkään negatiivisessa mielessä vaan siksi, että tekstisi asiatekstinäkin on niin hemmetin tuttua! Toisaalta se selitää minulle miksi imin niin helposti samankaltaisen tyylin.

Vt: "Olisipa humoristista antaa lausunto blogin tuhoamisesta blogiin, joka on nuoren blogin varjoblogi..."

Äh. :D

Tai jos minä perustan varjoblogin varjoblogin, josta tulee varsinainen blogi, jota sinä alat kirjoittaa käyttämällä minun villasukkia. Saatais tämä Blogistania sekaisin, eikä enää kukaan tietäisi kuka on kirjoittaa mitäkin.

12:00 ip.  
Blogger Sun äitis said...

Vt
kiitos, että tulit hyvästelemään!

Sitä voisi luulla, että ihminen oppii ottamaan kepeästi tällaiset blogimenetykset, kun jo toinen vakkari lensi maailmaneetterin tuuliin. Mutta ei opi! Sun kanssas sentään olen ollut tekemisissä liki päivittäin, liki vuoden ajan. Siihen verrattuna Sellisti oli elämässäni pelkkä päiväperho (ainakin kaksi kuukautta lyhyempi tuttavuus)!

Pauliina
mun äitini taas vakavissaan pohti, mistä voi tietää, että on oikeasti olemassa eikä vain jonkun toisen uni.

Tosinajattelija
anteeksi, että seurustelen täällä vain noiden muiden vieraiden kanssa ja unohdan isännän itsensä! Ensi kerralla kuittailen sulle, jooko?

3:30 ip.  
Blogger Toisinaanajattelija said...

Sun äitis
Kaikin mokomin. - Isännälle on ollut pelkkä kunnia suoda foorumi tähän tapaamiseen!

Ehkä perustan vielä varjoblogien haamumaan, jonka salaisessa kommenttilootassa kaikki elävät legendat pistävät pystyyn kunnon pirskeet...

7:03 ip.  
Blogger Toisinaanajattelija said...

Olisikin muuten jännää alkaa pitää varsinaista blogia jonkin toisen blogin kommenttilootassa...

7:16 ip.  
Blogger Kuuluttaja said...

Ei Vt ole mihinkään kadonnut. Juurihan minä sen näin jonkun blogin kommenttiraidalla.

10:57 ip.  
Blogger justsopivasti said...

Eikö sellisti oo linnassa?

1:12 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Sports rims for peugeot Gmc power tool Answering services killen alabama http://www.golf-club-2.info webcams in alma 2c mi Throw paint or paintballing Trish bikini open sabellas fluoxetine 1990 Seroquel+withdrawal+symptom exchange spam filter Cialis ed health http://www.postpartum-hair-loss.info

8:01 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home